Kavics szállítás

Kavics szállítás - Kavics Király

Kavics szállítás területei

A kavics szállítás Budapest összes kerületébe folyamatosan zajlik, de Pest megye legtöbb településére is vállaljuk a gyors kiszállítást. A szóródó- és ömlesztett anyagok, mint például a kavics, kisebb 2,5 m3 teherbírású kisteherautókkal történik. Budapesten rendkívüli előnyt jelent az építőanyag fuvarozás tekintetében, mivel ezek a gépjárművek könnyen eljutnak bárhová. Nem mellékesen gyorsak és fordulékonyak, ami szintén nem egy hátrány az emelkedőkön, vagy a szűk helyen megközelíthető címeknél.

Kavics szállítás menete

Telefonszámunkat tárcsázva hétköznap és hétvégén is leadhatja bárki kavics rendelését. A megrendelés során elkérik a szállítási címet, és egyeztetik a kiszállítás pontos időpontját. Szállítóink mindig mindenhová pontosan elviszik a szállítmányt. Az esetleges időpont változásról egy nappal korábban kérjük értesíteni a Kavics Király ügyfélszolgálatát.

Extra megrendelés és kiszállítás

Lehetőséget kínálunk más dekorációs, jelenlegi kínálatunkban nem szereplő exkluzív díszkavicsok, kövek, márványok, gránitok megrendelésére is. Ehhez csak annyit kérünk, hogy írjanak email-ben üzenetet, és megpróbáljuk beszerezni a lehető legjobb áron.

Szállítás díj

A kavics szállítás díj több mindenből tevődik össze. A kavics ára a köbméterenként szerepel a kalkulátorban. Gyöngykavics, mosott, kerti díszkavics és folyami vagy kulé más és más árakon kaphatók. Megjegyezzük, hogy nálunk fél köbméter is vásárolható. A kalkulátor segítségével minden pontosan kiszámolható. A lenyíló menükből csak ki kell választani a szóródó vagy ömlesztett anyag nevét. Aztán jöhet a mennyiség és a település. Végül a számolás gombra kattintva megjelenik a végösszeg.

Szállítási árak Budapesten, Pest és Buda oldalakon: 7990 Ft és 8990 Ft. A többi település kiszállítási díjai a budapesti díjakkal egyetemben a kalkulátorban megtekinthetők.

Call Now Button