Kavics rendelés

Kavics rendelés

Kavics rendelés folyamata

A kavics rendelés minden Budapesti és Pest megyei lakos számára kedvező áron elérhető a Kavics Királynál. Rendeléseket felveszünk az összes kerületbe, és a fővároson kívüli azon településekre is melyek nem szerepelnek a kalkulátorunk “Települések” listájában. A megrendelés során ügyfélszolgálatos kollégánk segít akár a megfelelő kavics kiválasztásában is, ha esetleg nem lenne biztos magában az ember. Tudjuk, hogy dekoráláshoz vagy más egyéb munkafolyamathoz melyik kavics fajta, és milyen méretben a legalkalmasabb. A legnagyobb örömmel állunk mindenki rendelkezésére.

FIGYELEM! Napi árváltozás miatt minden esetben telefonos egyeztetés szükséges. Kérjük, hogy mielőtt leadja rendelését hivja kollégáinkat a megadott telefonszámon.

Kavics rendelés egyszerűen és gyorsan

Elég csak hívni a telefonszámunkat, és utána egyeztetni kollégánkkal. A szükséges murva típus és mennyiség kiválasztása után már pontosítható is a kiszállítás. A megadott címre a megbeszélt időpontban garantáltan ott lesz a szóródó anyag szállítmány. Fizetni az átvételkor kell.

Rendelés árak

A következő kavics fajták telephelyünkön várják, hogy kiszállítsák őket. Azonnal rendelhetők akár komolyabb mennyiségek is. A felsorolásban feltüntettük a kavics típusok neveit, az erre vonatkozó köbméter árakat, valamint a kavicsszemek méreteit.

Díszkavics, gyöngykavics 1 m3 ár 9900 Ft Méret: 4-8 mm, 1 m3 ár 7100 Ft Méret: 8-16 mm. Rendelhető legkisebb mennyiség 0,5 m3
Folyami, kulé kavics: 1 m3 ár 6400 Ft Méret: 16-32 mm, 1 m3 ár 4800 Ft Méret: 24-40 mm. Rendelhető legkisebb mennyiség 0,5 m3

Call Now Button