Kavics ár

kavics ár kiszámolása

Kavics ár kalkulálás

A kavics ár önmagában is változik a szemcsemérete szerint, és hogy milyen fajtáját választja az ember. Azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy a legvégső ár kiszámításához még további két elengedhetetlen tényező társul. Az egyik a megrendelni kívánt mennyiség, a másik pedig a szállítás díja. A Kavics Király ebben szeretne segítségére lenni mindenkinek. Ezért minden oldalunkra elhelyeztük a Kalkulátort, amivel kiszámolható a pontos fizetendő végösszeg.

Kalkulátor használati utasítás

Három lenyíló fül van a Kalkulátor felületén. A legfelső a “Termékek” listáját nyitja meg. Innen ki lehet választani azt az ömlesztett vagy szóródó anyagot amire szükség van. A középső sorban szerepelnek a “Települések”. A nyilacskára kattintva megjelennek a település nevek. Kattintás után kiválasztódik. Következik a “Mennyiség”, ahonnan akár 0,5 m3 is megjelölhető. Ha ez mind megvan nem maradt más hátra, mint rányomni a “Számolás” gombra, ekkor láthatóvá vélik a végső fizetendő ár.

Versenyképes ár

Az összes ömlesztett- és szóródó anyagot az egyik legjobb áron kínáljuk hazai viszonylatban. Ez alól a kavics sem kivétel. Ha kell elmegyünk a legtávolabbi bányába is érte. Partnerhálózatunk szerteágazóvá nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, beleértve a kitermelő helyszíneket és további nagy építőanyag lerakatokat is. Magyarország bővelkedik lelőhelyekben és bányákban is, így az utánpótlás folyamatosan biztosított. Ha tőlünk rendel garantáljuk a legjobb minőséget és a megfelelő árat is hozzá. Hívja szinte állandóan elérhető telefonszámunkat. Weboldalunk tetején megtalálható. Mobiltelefonokon a jobb alsó sarokban lévő gombra kattintva pedig azonnal lehet hívást kezdeményezni. Ha levélben tenné fel kérdéseit, úgy a “Kapcsolat” oldalunkon írhat emailt részünkre.

Kavics ár köbméter szerint

A kavicsok árai a következőképpen alakulnak típusaik alapján: kavics 4-8 mm és kavics 8-16 mm 1 m3 ár:7100 Ft, díszítőkavics vagy gyöngykavics 1 m3: 9900 Ft, kulé kavics 16-32 mm: 6400 Ft, kulé kavics 24-40 mm: 4800 Ft.

Call Now Button